Відділ освіти Балаклійської міської ради

Інформація

про Савинську філію Комунального закладу «Савинський ліцей Балаклійської районної ради харківської області»

Рік заснування

Заклад було засновано в 1964 році, в 2015 році на базі Савинської ЗОШ №2 створено навчально-виховний комплекс, з 1 вересня 2018 року Савинський НВК реорганізовано в Савинську філію КЗ «Савинський ліцей».

Директор закладу освіти

З 2014 року директором закладу освіти працює Рудак Раїса Григорівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Математика»;

спеціаліст вищої категорії, «старший вчитель»; педагогічний стаж 37 років.

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 142, з них: дошкільний підрозділ – 38 вихованці, 1 - 4 класи - 60 учень, 5-9 класи - 44 учнів.

Випускників 9 класу - 8 учнів.

Мова навчання

 

Українська

Педагогічний колектив

Працює 24 педагоги, з них: 16 осіб мають вищу освіту; 3 - базову вищу освіту; 5 — середню спеціальну.

За кваліфікаційною категорією: 8 вчитель «спеціаліст вищої категорії», 3 – «спеціаліст першої категорії», 4 – «спеціаліст другої категорії», 9 – «спеціаліст». Звання «старший вчитель» мають 4 педагоги

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано п'ятиразове вітамінізоване харчування. Всі учні (вихованці) закладу  освіти харчуються безкоштовно.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, успішно працює над реалізацією методичної теми «Підвищення рівня якості освітніх послуг на основі створення аквеологічного середовища креативної діяльності педагогічного колективу для формування конкурентноспроможного випускника школи в умовах глобалізації освітнього простору».

Гурткова робота

У закладі освіти працює 5 бюджетних гуртків: «Історичне краєзнавство», «Основи науково-дослідницької діяльності з історії», «Теоретична і експериментальна фізика», «Виготовлення сувенірів», «Основи науково-дослідницької діяльності».

Гуртковою роботою охоплено 80 % учнів закладу.

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний зал, 3 ігрові кімнати, музична зала, гімнастична зала, на території закладу освіти  розташований футбольний та ігровий майданчик для дошкільнят. Спеціалізоване обладнання у закладі: комп'ютерний клас.

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

У 2018/2019 навчальному році учні закладу взяли участь у районних олімпіадах з базових дисциплін та інтерактивних конкурсах «Кенгуру», «Колосок» , «Гринвіч», «Бобер» в яких отримали відмінні та добрі результати.

 

 
Головна