Відділ освіти Балаклійської міської ради

Проект «Сприяння освіті»

 

 

Spruyannya 2023Балаклійський ДНЗ (ясла-садок) № 7 комбінованого типу та Вербівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) Балаклійської міської ради є учасниками проекту «сприяння освіті», який було започатковано у 2010 році, після підписання Меморандуму про взаєморозуміння Міністерством освіти і науки України та фондом The LEGO Foundation .    

Метою проекту є сприяння розвитку якості освіти через всебічний розвиток дитини, зокрема компетентностей, необхідних для навчання упродовж життя та становлення педагога- фасилітатора , В основу взаємодії дорослого і дитини покладено підхід «навчання через гру».

LEGO -технологія, яку педагоги нашого закладу активно реалізовують у форматі дистанційного освіти, сприяє всебічному розвитку та розкриттю внутрішнього потенціалу кожного дитини, формуванню її цілісного світогляду через ГРУ як наскрізного підходу у взаємодії з дітьми дошкільного віку, сприяє успішній самореалізації в умовах майбутньої дорослої життя.

28 вересня заклали від команди The LEGO Foundation ноутбук, проектор та багатофункціональний пристрій , які допоможуть зробити навчання дошкільнят ще більш цікавим , змістовним та сучасним .     

          Щиро вдячні  фонду The LEGO Foundation , проекту "Сприяння освіті" за креативні ідеї та надихаючі ініціативи, можливість піклуватися про розвиток та благополуччя наймолодших громадян УКРАЇНИ!  

 
Головна Новини Сприяння освіті