Відділ освіти Балаклійської міської ради

Фотовиставка «Неосяжна моя Україно!» та марафон

«Сила і велич в традиціях українського народу» 

fotovustavka2023З 27 по 31 березня 2023 року, відповідно до плану роботи Центру національно-патріотичного виховання Балаклійської міської ради Харківської області на 2022/2023 навчальний рік,  в період весняних канікул, були проведені: онлайн - фотовиставка «Неосяжна моя Україно!» та онлайн - марафон образотворчого та декоративно - ужиткового мистецтва «Сила і велич в традиціях українського народу».

  Метою проведених заходів було стимулювання інтересу учнівської молоді до поглибленого вивчення історії та культури України, виховання любові до рідної землі, її природи, духовних надбань нашої держави, популяризації української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу задля зміцнення сучасної ідентичності, сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей, удосконалення естетичного виховання, відродження, збереження і розвитку національних культур, обміну творчим досвідом між учасниками.

 До заходів долучилися 9 закладів освіти: Балаклійський ліцей № 1 імені О.А. Тризни, Балаклійські ліцеї № 3, 4, 5, Вербівський, Шевелівський, Гусарівський ліцеї, Борщівська гімназія, Балаклійський Центр дитячої та юнацької творчості. Представлені роботи учнів були цікаві і різноманітні, виконані в різних стилях.

              З матеріалами заходів можна ознайомитись на сторінці Facebook Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості.

 
Головна Новини Фотовиставка «Неосяжна моя Україно!» та марафон