Відділ освіти Балаклійської міської ради

День єднання

den ednannya 16.02.2316 лютого в Україні відзначають День єднання. Це свято було засноване у 2022 році Володимиром Зеленським, щоб згуртувати українців на тлі тривожних новин про можливий повномасштабний напад росії на територію України.

В умовах війни, обстрілів, блекаутів, щоденних трагедій День єднання набув особливого змісту. Єдність українського народу – це наша спільна сила, яка допомагає протистояти проти агресії. Ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє!

До свята в закладах освіти Балаклійської міської ради були проведені години спілкування, виховні години  «Єднання – наша сила», «Ми разом». В шкільних бібліотеках  були створені інсталяції та проведені огляди літератури.

Учні міських закладів разом з педагогічними працівниками  приєдналися до участі в акції «Вінок єднання», започаткованою Балаклійською міською радою. Мета акції - показати патріотичні почуття, єдність, згуртованість мешканців громади у єдине ціле як єдиний національний суб’єкт, що діє на основі любові до народу, вітчизни, Батьківщини.

               Разом ми сила!

 
Головна Новини День єднання