Відділ освіти Балаклійської міської ради

 

Інформація

 

про Балаклійський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 7 комбінованого типу Балаклійської міської ради Харківської області

  

Рік заснування

Заклад засновано рішенням Балаклійської міської ради народних депутатів Харківської області у березні 1996 р. 

Директор закладу освіти

З 2002 року завідувачем закладу освіти працює Федоренко Наталія Анатоліївна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Дошкільне виховання і музичне виховання»; спеціаліст першої категорії; педагогічний стаж 21 років.

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього вихованців – 220.

Мова навчання

 

Українська

Педагогічний колектив

Працює 35 педагогів, з них: 19 осіб мають вищу освіту; 2 - базову вищу освіту; 14 - неповна вища. 

За кваліфікаційною категорією: 9 вихователів - «спеціаліст вищої категорії», 5 – «спеціаліст першої категорії», 2 – «спеціаліст другої категорії», 3 – «спеціаліст».

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано триразове харчування. 49 вихованців  закладу  освіти харчуються безкоштовно, 50% від загальної вартості - 13 вихованців.

Творчий потенціал

Педагогічний колектив працездатний, успішно працює над методичною темою «Підвищення якості освітнього процесу в ЗДО шляхом інтеграції традиційних та інноваційних технологій».

ЗДО є учасником міжнародного освітнього проекту «Сприяння освіті».

Заклад  дошкільної освіти є базовим з фізкультурно-оздоровчої роботи.

Гурткова робота

У закладі дошкільної освіти працює 2 гуртки: музично-оздоровчий «Промінчик», горизонтальний пластичний балет «Грація», гуртковою роботою охоплено 24 дитини. 

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг вихованців закладу освіти: музична зала,  спортивна зала, ігрова кімната з корекційно-розвивальним обладнанням, на території закладу освіти  обладнані спортивний та 13 ігрових майданчиків для дошкільнят.

Досягнення

2018/2019 н.р.

 

- Диплом віце-президента The LEGO Foundation, керівника освітніх проектів The LEGO Foundation за перемогу в номінації "Підкорювачі Всесвіту" у дитячій архітектурній виставці-конкурсі "Професії майбутнього" у рамках Всеукраїнськогофестивалю гри, навчання і натхнення "Play Fest"
- Диплом голови Правління БО "БФ "Щаслива лапа" за участь у "Всеукраїнському занятті доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин"
- Грамота відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації колективу за впровадження інноваційної діяльності, проведення дослідно-експериментальної роботи в 2018/2019 навчальному році.
- Подяка Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія непевної освіти» педагогічному колективу за плідну співпрацю в реалізації регіонального освітнього проекту «Підвищення ефективності професійного самовдосконалення педагогічних працівників у міжкурсовий (міжатестаційний) період», вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти Харківської області.

- Подяка ТОВ «Редакція освітянських видань» учаснику Конкурсу-акції «Впевнена дитина – майбутнє України» Ковальовій К.І., вчителю-дефектологу.

- Грамота відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації Шевченко Л.М., вихователю, за перемогу І (районного) туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у номінації «Вихователь-новатор»

- Диплом Департаменту освіти та науки Харківської обласної державної адміністрації Шевченко Л.М., вихователю, за участь у ІІ (обласному) турі конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у номінації «Вихователь-новатор».

- Диплом І ступеня Харківської академії неперервної освіти .Пензева Л.І., музичному керівнику за участь у фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».

-  Диплом ІІІ ступеня Харківської академії неперервної освіти Козакова А.В., вихователь, за участь у фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».

 

 

 

 
Головна