Відділ освіти Балаклійської міської ради

До Дня захисників і захисниць України

 

        den zahusnukiv 2021З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, в закладах освіти Балаклійської міської ради 12-13 жовтня  2021 року були проведені різноманітні  заходи, а саме: виховні години  «Ми нащадки козаків», «Мужність і відвага крізь покоління», години спілкування «Від козака до захисника України», бесіди «В єдності наша сила», «Роль козацтва в історії становлення української державності, здобуття незалежності», вікторина «Козацька слава не переможна».  На цих заходах діти дізнались  багато цікавої інформації про  День захисника України, про День Українського козацтва та про свято Покрови Пресвятої Богородиці.

         У закладах освіти проведені спортивні свята «Козацькі забави», «Ми разом і в цьому наша сила» , «Сильні, сміливі, спритні», під час якого учні активно змагалися у спортивних та інтелектуальних конкурсах.  

        У шкільних бібліотеках оформлено книжкові вернісажі, виставки літератури «Будемо гідні слави героїв», що присвячені подвигам захисників Вітчизни, створено експозиції, присвячені висвітленню військових традицій і звитяг українського народу, історії і сьогодення українського козацтва «Любіть Україну, як вірні сини».

       Учні закладів освіти громади залучились до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», обласній  акції «Листівка захисникам України», обласній благодійній акції Харківської обласної ради старшокласників «Подаруй тепло захисникам України».

   За ініціативи Балаклійської міської ради старшокласників «Нова хвиля» учні підготували малюнки, листи-привітання захисникам України, обереги, солодощі, що передані  воїнам Збройних Сил України.

       Ми – українці - зобов’язані поважати людей, чия професія – захищати Україну. Адже ці люди ціною  власного  життя щодня оберігають мир і спокій у наших серцях і домівках. 

 
Головна Новини До Дня захисників і захисниць України