Відділ освіти Балаклійської міської ради

Тиждень з протидії булінгу

buling2021З 4 по 8 жовтня заклади освіти Балаклійської міської ради долучились до відзначення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу.                                        

У закладах освіти оформлено тематичні куточки і стенди, розповсюджено інформаційні листівки і пам’ятки, поширено інформацію про роботу Національної гарячої лінії з питань запобігання насильству та захисту прав дитини. Протягом тижня для здобувачів освіти було проведено тематичні конкурси, фестивалі малюнків і плакатів, бесіди, уроки відвертого спілкування, виховні години, психологічні квести, тренінги, імітаційні ігри, перегляд та обговорення відеофільмів та мультфільмів, проведено зустрічі з представниками ювенальної превенції патрульної поліції Балаклійського ВП ГУНВП, Балаклійського центру соціальних служб. В бібліотеках оформлено виставки «Ми – проти булінгу». Для батьків проведено індивідуальні та групові консультації, батьківські збори, онлайн-семінари. Під час проведення заходів було враховано рекомендації Міністерства освіти і науки України.          

Булінг – тривожна тенденція, особливо для сучасного дитячого середовища. Попередити булінг можна тільки в разі спільної роботи педагогів, батьків і всіх дорослих, які причетні до виховання дітей.        

 
Головна Новини Тиждень з протидії булінгу