Відділ освіти Балаклійської міської ради

Фестиваль ораторського мистецтва 2021

Рисунок1З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, у межах відзначення Дня української писемності та мови 5 жовтня в онлайн-режимі відбувся міський етап фестивалю ораторського мистецтва, присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки, за темою «Для гордої і владної душі життя і воля – на горі високій» (Леся Українка).

У фестивалі взяли участь 11 учнів 10-11-х класів із 11 закладів загальної середньої освіти. Журі гідно оцінило ораторське мистецтво кожного учасника, адже кожен учасник – це творча, обдарована особистість, яка прагне до спілкування, вміє знайти спільну мову з іншими людьми.

Кожен з учасників засвідчив неперевершений талант закоханого в рідне слово читця. Абсолютним переможцем фестивалю журі визнало Овчаренка Данила, учня 11-го класу Балаклійського ліцею, який буде представляти Балаклійську громаду на обласному етапі фестивалю.

 
Головна Новини Фестиваль ораторського мистецтва 2021