Відділ освіти Балаклійської міської ради

Всеукраїнська науково-практична конференція  «Освіта України – 30.

Здобутки та перспективи»

    Nauk prakt konf 202125 червня 2021 року Балаклійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені О.А.Тризни, як сучасний інноваційний заклад освіти Балаклійської громади, була запрошена на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Освіта України – 30. Здобутки та перспективи», яка проходила на базі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. 

        На конференції ділилися досвідом заклади освіти Харкова та області, була представлена модель національного «освітнього технопарку» як інноваційної структури з підвищення якості системи загальної середньої освіти.

  Педагогічний колектив Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.А. Тризни №1 вдячний за таку нагоду поділитися власними здобутками з колегами Харківщини. Це і результати дослідно-експериментальної роботи, і програми, розроблені педагогами школи, і матеріали різноманітних проектів, у яких бере участь школа, науково-дослідні роботи учнів  тощо.

       Участь у конференції дала змогу не тільки окреслити перспективи розвитку закладу освіти, а й  утвердитися в думці, що заклад на правильному шляху: тільки ефективне поєднання традиційних і цифрових технологій в освітньому процесі сформує всебічно розвиненого випускника, громадянина й патріота.

 

 
Головна Новини Всеукраїнська науково-практична конференція «Освіта України – 30. Здобутки та перспективи»