Відділ освіти Балаклійської міської ради

Фестиваль Play Fest-2021

lego 2021У червні відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль гри, навчання і натхнення Play Fest-2021, організований командою The LEGO Foundation.

    Фестиваль Play Fest-2021 об’єднав представників дошкільної, початкової, середньої, вищої та післядипломної освіти в одну потужну спільноту! На фестивалі Балаклійський ДНЗ (ясла-садок) № 7 комбінованого типу презентував конкурсну роботу «Філософія доброти у творах В.Сухомлинського» у рамках проєкту «Книга, що оживає». Дружня команда закладу – педагоги, вихованці та їх батьки досліджували книгу як комунікацію минулого з майбутнім, книгу як машину часу, відкривали світ книги і водночас були її творцями! Книга стала джерелом натхнення на нові освітні проєкти. Безмежний світ фантазії та наполегливість у здійсненні омріяного привели вмотивовану команду закладу до перемоги у номінації «Історії про найголовніше».

       Команда The LEGO Foundation щиро і сердечно привітала учасників Всеукраїнського фестивалю гри, навчання і натхнення Play Fest-2021 та нагородила дипломами за перемогу!

 
Головна Новини Фестиваль Play Fest-2021