Відділ освіти Балаклійської міської ради

Інформація

про Слобожанський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Балаклійської районної ради Харківської області  

Рік заснування

Слобожанський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» у 2016 році переіменовано з Жовтнівського (Асіївської сільської ради) навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної Ради Харківської області, який було відкрито 19.01.2011 року на базі Октябрської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що почала функціонувати 01.09.1970 року, спочатку в статусі восьмирічної школи, а з 01.09.1985 року – середньої школи.                                                                                        

Директор закладу освіти

З 1988 року року директором закладу освіти працює Ханова Віра Йосипівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю вчитель фізики та математики;

спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист; педагогічний стаж 43 роки.

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 47, з них: дошкільний підрозділ – 22 вихованців, підготовчий немає, 1 - 4 класи - 9 учнів, 5-9 (10) класи - 16 учнів. Випускників 9(10) класу - 3 учні, 11(12) класу  - 1 учень.

Мова навчання

 

1-2 класи – українська, 3-9 - російська

Педагогічний колектив

Працює 11 педагогів, з них: 11 осіб мають вищу освіту;

За кваліфікаційною категорією: 7 вчитель «спеціаліст вищої категорії», 3 – «спеціаліст першої категорії»,1 учитель має звання «вчитель-методист», 2 вчителі мають звання «старший учитель»

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано в дошкільному підрозділі триразове вітамінізоване харчування, а в шкільному підрозділі – одноразове гаряче харчування. Всі учні (вихованці) початкових класів закладу освіти харчуються безкоштовно.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, успішно працює над реалізацією теми ««Розвиток професійної компетентності педагога щодо формування ціннісних орієнтацій особистості».

Гурткова робота

У закладі освіти працює волейбольний гурток (на добровільних засадах). Гуртковою роботою охоплено 80 % учнів закладу.

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний зал, футбольна площадка, столова, на території закладу освіти розташований ігровий майданчик для дошкільнят. Спеціалізоване обладнання у закладі: 1_ комп'ютерний клас.

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

 

У 2018/2019 навчальному році учні закладу освіти залучались  до участі в шкільних та районних олімпіадах.. Учень 8 класу Андрієнко Д. взяв участь в районному турі предметної олімпіади з хімії. Щорічно учні НВК приймають участь у всеукраїнських конкурсах: «Колосок», «Грінвіч», «Кенгуру», «Соняшник» та займають призові місця.

 
Головна Мережа