Відділ освіти Балаклійської міської ради

Інформація

про Вербівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Балаклійської районної ради Харківської області

Рік заснування

Заклад засновано у 1910 році.

Директор закладу освіти

З 2016 року директором закладу освіти працює Нікуліна Алла Вікторівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Початкове навчання», спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист; педагогічний стаж 28 років.

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 308, 1-4 класи - 131 учнів, 5-9 (10) класи - 152 учнів, 10- 11(12) класи - 25 учні. Випускників 9(10) класу - 11 учнів, 11(12) класу - 14 учнів.

Мова навчання

 

Українська

Педагогічний колектив

Працює 27 педагогів, з них: 26 осіб мають вищу освіту; 1 - базову вищу освіту.

За кваліфікаційною категорією: 15 вчителів «спеціаліст вищої категорії», 6 – «спеціаліст першої категорії», 4 – «спеціаліст другої категорії», 1 – «спеціаліст».

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано харчування.Гарячим безкоштовним харчуванням на 100% (131учень) забезпеченіучні початкових класів;діти пільгових категорій з 5-11 класів (1 дитина з інвалідністю, 1 дитина сирота та діти з малозабезпечених сімей за наявності довідки.Решта дітей харчується за рахунок батьківської плати.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, успішно працює над реалізацією проблеми «Створення простору нових освітніх можливостей, необхідних для успішної реалізації особистості в суспільстві».

Гурткова робота

У закладі освіти працює 5 бюджетних гуртків: від БЦДЮТ: «Основи науково-дослідницької діяльності», «Дитячий театр»; від БСЮН : «Юні орнітологи», «Біологія людини засобами STEM-освітиї» ; секція з футболу від ДЮСШ та 6 спортивних секції з баскетболу, організованих закладом. Гуртковою роботою охоплено 81 % учнів закладу.

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний та актовий зали, на території закладу освіти розташований баскетбольний та гімнастичний майданчики, футбольне поле. Спеціалізоване обладнання у закладі: 2 комп'ютерні класи.

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

 

У 2018/2019 навчальному році учні закладу взяли участь у районних та обласних олімпіадах з базових предметів, де отримали дипломи:

І ступеня (ІІ етап), ІІІ місце (ІІІ етап) – учень 10 класу (історія) ; ІІІ ступеня – учениця 9 класу (інформаційні технології), ІІІ ступеня – учениця 8 класу (українська мова та література); ІІІ ступеня - учениця 9 класу (правознавство).

Учениця 6-Б класу та учень 7 класу взяли участь у XLІV обласній геолого-географічній олімпіаді, яка відбулася на базі Харківської обласної станції юних туристів, та були нагороджені грамотою за перемогу в І заочному турі;

3 учні школи стали учасниками І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. Учениця 11 класу, стала учасницею ІІ (обласного) етапу.

Учні школи взяли участь у таких конкурсах: - VІІІ Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник» – 30 учасників (29 перемог) (координатор Васютіна І.В.); - Міжнародний конкурс з інформатики «Бобер-2018 – 21 учасник (20 учнів виконали завдання на відмінно, 1 – добре) (координатор Куцевич Ю.В.); - Конкурс з українознавства «Патріот» - 10 учасників (координатор Капустянська О.І.).

 

 
Головна Мережа