Відділ освіти Балаклійської міської ради

ІНФОРМАЦІЯ

про Комунальний заклад "Асіївська  гімназія Балаклійської районної ради Харківської області"

 

Рік заснування

Заклад засновано Балаклійською районною радою  у 1962 році, у серпні 2019 року змінено тип закладу , Асіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів перейменована в Комунальний заклад «Асіївська гімназія Балаклійської районної ради Харківської області»                                                                    

Директор закладу освіти

З  2000 року директором закладу освіти працює  Караченцева Світлана Павлівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю  «історія та правознавство»; спеціаліст вищої  категорії, педагогічний стаж  25  років.

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 36, з них: 1 - 4 класи - 16 учні, 5-9  класи - 20 учнів . Випускників 9  класу - 2 учні.

Мова навчання

 

1-2 клас-українська, 3-9-російська

Педагогічний колектив

Працює 12 педагогів, з них: 10 осіб мають вищу освіту; 2 - базову вищу освіту.

За кваліфікаційною категорією: вчитель «спеціаліст вищої категорії» - 9, «спеціаліст першої категорії» - 1,  «спеціаліст» - 2.

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано гаряче харчування. Учні 1-4 класів харчуються за кошти  районного бюджету, 5-11 класів- за кошти батьків.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, працює над реалізацією концепції «Нова українська школа».

Гурткова робота

У закладі освіти працюють  гуртки:  від Балаклійського дитячого центру юнацької творчості гуртки: «основи науково-дослідницької діяльності», військово-патріотичний  «Захист Вітчизни»; від П’ятигірської музичної  школи -гурток художньо-естетичного напрямку.  

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів 8 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас ( 3 ПК),  гімнастична зала. спортивний та футбольний майданчики, їдальня. Бібліотечний фонд налічує – 7474 примірників художньої та навчальної літератури. Кабінет 1 класу та української мови та літератури обладнані сучасним обладнанням

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

 

У 2018/2019  навчальному  році учні закладу брали  участь у районних олімпіадах з базових  дисциплін. Учениця 8 класу виборола ІІІ місце в  ІІ етапі Всеукраїнської  олімпіади з біології.

Учні закладу активні учасники Всеукраїнських конкурсів з різних предметів: «Патріот», «Гринвіч», «Соняшник», «Геліантус» , SUNFLOWER» а також інтернет-олімпіад « На урок» .

Команда юних шахістів стала абсолютним переможцем районних змагань з шахів   « Біла тура»,  виборола  ІІ місце в обласних змаганнях.

 

 

 

 

 

 

 
Головна