Відділ освіти Балаклійської міської ради

Участь у обласній серпневій педагогічній конференції

harkiv serpneva 2021Традиційно кожен навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають основні пріоритети розвитку освіти та шляхи їх реалізації на наступний рік. Не став винятком і початок 2021/2022 навчальний рік.

26 серпня 2021 року в м. Харкові в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбулась обласна серпнева педагогічна конференція, в роботі якої взяли участь представник Міністерства освіти, заступник голови Харківської обласної адміністрації Роман Семенуха, заступник голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва та директор Департаменту науки і освіти Анжеліка Крутова. Вони привітали педагогів з початком навчального року, побажали здоров’я, миру, злагоди, натхнення, творчих успіхів на благо України. Під час заходу кращих освітян було нагороджено Грамотами Харківської обласної адміністрації, Харківської обласної ради та Подяками Департаменту науки і освіти Харківської обласної адміністрації. А найприємнішим стало те, що серед кращих педагогів були представники Балаклійської громади, - це вчителі української мови та літератури Олена Щербак, Наталія Рябініна ( Балаклійський ліцей № 3), Майя Сидоренко. ( Борщівська гімназія).

           Також на сцену були запрошені 200-бальники шкіл області, яких привітав директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко, зазначивши, що Харківська область є однією з найкращих за результатами зовнішнього незалежного оцінювання в Україні.

           Освітянський форум закінчився концертом.

 
Головна Новини Участь у обласній серпневій педагогічній конференції