Відділ освіти Балаклійської міської ради

30-річчя Незалежності України

nagor 2021         24 серпня 2021 року вся Україна відзначала 30-річчя своєї Незалежності.  

     З нагоди свята в Балаклії відбулося безліч заходів, де кожен зміг обрати щось собі до смаку.

         З нагоди 30-річниці Незалежності України та 358-річниці від Дня народження Балаклії урочистості розпочалися вже 20 серпня великим концертом. Зі словами привітання до присутніх звернулися Балаклійський міський голова Іван Столбовий та секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар. Від щирого серця керівництво міської ради побажали всім учасникам зібрання міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту та мирного неба та нагородили кращих представників Балаклійської громади, серед яких директор Балаклійського ліцею № 2 Манілова Олена Миколаївна (Грамота Харківської обласної ради) і директор Шевелівського ліцею Захарова Алла Григорівна (Грамота Балаклійської міської ради).

      22 серпня впродовж цілого дня на мешканців та гостей міста чекали « вишиванкова» хода , мітинг, на якому прозвучали слова подяки від депутата Харківської обласної ради Павла Столбового за натхненну щоденну працю, за любов до Балаклійщини ярмарок, виступи художніх аматорських колективів. Для малечі протягом дня   працювали дитячі атракціони. Увечері містяни побували на концерті учасниці конкурсу Євробачення ALYOSHA. А о 21.00 небо осяяв святковий феєрверк.

     У День Державного прапора 23 серпня відбулося урочисте його підняття та покладання квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку.

     Також протягом усіх святкових днів традиційно в Балаклії відбувалися спортивні та культурні заходи, в яких брали участь педагогічні працівники та здобувачі освіти закладів освіти Балаклійської міської ради.

 
Головна Новини 30-річчя Незалежності України