Відділ освіти Балаклійської міської ради

 Інформація

 про Довгалівську філію Комунального закладу «Савинський ліцей Балаклійської районної ради Харківської області»

 

Рік заснування

Заклад засновано в 1910 році на кошти земства , яке було утворено в Україні згідно царського наказу від 1 січня 1864 року, діяльність якого полягала в управлінні місцевою школою і налічувала школа кімнату для вчителя та один клас.                                                                 

Директор закладу освіти

З 2019 року директором закладу освіти працює Шарпан Любов Василівна

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 41, з них: 1-4 класи - 12 учнів, 5-9 (10) класи - 29 учнів,  Випускників 9(10) класу - 4 учнів.

Мова навчання

 

Українська

Педагогічний колектив

Працює 11 педагогів, з них: 10 осіб мають вищу освіту; 1 - базову вищу освіту.

За кваліфікаційною категорією: 4 вчитель «спеціаліст вищої категорії», 5 – «спеціаліст першої категорії», 1 – «спеціаліст другої категорії», 1 – «спеціаліст».

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано п'ятиразове вітамінізоване харчування. Всі учні (вихованці) закладу освіти харчуються безкоштовно.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, успішно працює над реалізацією проблеми «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників як умова підвищення якості освіти через впровадження інтерактивних технологій у систему навчання та імідж сучасного педагога».

Гурткова робота

-

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний зал, ігрова кімната з корекційно-розвивальним обладнанням, тренажерна зала, на території закладу освіти розташований ігровий майданчик для дошкільнят.

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

 

У 2018/2019 навчальному році учні закладу взяли участь уКонкурс «Розумничка», «Розумничка з англійської мови», «Олімпіс - 2018, де отримали дипломи:

І ступеня – 5; ІІ ступеня – 4, ІІІ ступеня – 4. Вихованці закладу освіти стали лауреатами, переможцями шкільних, міських, обласних та Всеукраїнських виставок та фестивалів дитячої майстерності: «Енергетика для кожного», «Колосок осінній», «Гринвіч», « В об’єктиві натураліста», фестиваль «Щедрий вечір», фестиваль патріотичної пісні, «Колосок весняний»

 

 
Головна