Відділ освіти Балаклійської міської ради

 

Інформація

про Шевелівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної ради Харківської області 

Рік заснування

Заклад засновано в 1967році, з 1 вересня 2015 року реорганізовано в Шевелівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної ради Харківської області

Директор закладу освіти

З 2019 року директором закладу освіти працює Захарова Алла Григорівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю учитель початкових класів та образотворчого мистецтва

Контингент учнів (вихованців)

 

Всього учнів (вихованців) – 106, з них: дошкільний підрозділ – 20 вихованців, 1 - 4 класи - 43 учні, 5-9 класи - 45 учнів, 10- 11класи - 25 учнів. Випускників 9 класу - 6 учнів, 11 класу - 10 учнів.

Мова навчання

 

Українська

Педагогічний колектив

Працює 27 педагогів, з них: 27 осіб мають вищу освіту.

За кваліфікаційною категорією: 14 вчителів «спеціаліст вищої категорії», 6 – «спеціаліст першої категорії», 2– «спеціаліст другої категорії», 5 – «спеціаліст».

Забезпечення харчуванням

 

У закладі організовано гаряче  харчування. Учні 1-4 класів та пільговий контингент харчуються безкоштовно.  40 учнів харчується за кошти батьків. Ціна обіду складає 15 грн.

Творчий потенціал

Педколектив працездатний, успішно працює над реалізацією проблеми «Вдосконалення професійної компетентності вчителя, як необхідної  умови ефективності процесу навчання в умовах реалізації компетентнісного підходу»

Гурткова робота

       У закладі освіти працює 5  гуртків:  «Еколого- натуралістичний гурток» від СЮН- 25 учнів, «Народна творчість» від БЦДЮТ - 25 учнів, «Вокальний спів» від БЦДЮТ- 23 учнів, «Основи науково-дослідницької діяльності в галузі географії» від СЮН- 15 учнів,  «Юні охоронці природи» від СЮН- 28 учнів, Спортивний ЗФП- 50 учнів.

 

Гуртковою роботою охоплено 80 % учнів закладу.

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний зал, актовий зал, , на території закладу освіти  розташований ігровий майданчик для дошкільнят. Спеціалізоване обладнання у закладі: 1 комп'ютерний клас (8 компютерів)

Досягнення вихованців у 2018/2019 н. р.

 

 

       У листопаді 3 учнів нашого закладу взяли участь у районному конкурсі «Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи», який проводив Балаклійський краєзнавчий музей.У листопаді команда хлопців 8-11 класів посіла І місце в районних змаганнях з волейболу та була направлена для участі в обласних змаганнях до м.Чугуєва, де посіла ІІ почесне місце.

       Вихованці гуртка «Футбол» брали участь в окружних та районних змаганнях і посідали призові місця. У грудні на базі нашого закладу відбулися окружні змагання з міні-футболу, в яких команди юнаків виборола І місце, а на районних змаганнях – ІІ місце. У лютому команда закладу брала участь в змаганнях з шахів "Біла тура" та шашок , де посіла ІІ та ІІІ місце в командному заліку. Також у лютому команда юнаків брала участь в обласних (окружних) змаганнях з волейболу у місті Ізюм та посіла почесне І місце. У березні команда юнаків нашого закладу взяли участь у ІІ (обласному) етапі ІІ туру змагань з волейболу «Шкільна волейбольна ліга», що проходили у м.Двурічна, та вибороли почесне ІІ місце. У травні з учнями 8-11 класів був організований триденний турпохід місцями рідного краю.

       У лютому учениця 2 класу Шевелівського НВК посіла II місце у районному етапі  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику «Кращий пожежний-це ти обережний».

                   Учень 3 класу став переможцем районного етапу конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика, та став учасником обласного етапу.

                 Учениця 10 класу посіла ІІ місце в обласному етапі конкурсі « Місцеве самоврядування- це ми» та отримала цінний подарунок від голови обласної адміністрації Ю.Світличної.

      У листопаді на базі нашого закладу відбулися окружні змагання з настільного тенісу, в яких команди юнаків та дівчат вибороли І і ІІ місця. 

      У лютому команда хлопців посіла І місце у районних змаганнях з волейболу. У березні ця ж команда посіла І місце в обласних (окружних) змаганнях з волейболу, які проходили в м.Чугуїв, м. Двурічна.

       Учні залучались до участі у Всеукраїнських інтерактивних конкурсах. Так у листопаді в природничому конкурсі «Осінній Колосок» взяли участь 20 учнів, в інтерактивному конкурсі «Гринвіч» з англійської мови – 22 учнів, в українознавчій грі «Соняшник» - 27 учнів.                              Залучались учні і до участі в шкільних та районних конкурсах і олімпіадах. Також учні нашого закладу взяли участь в районному етапі предметних олімпіадах з української мови, математики, історії України, хімії, іноземної мови.

 

 

 

 
Головна Мережа