Відділ освіти Балаклійської міської ради

ІНФОРМАЦІЯ

про Протопопівський навчально-виховний комплекс

"загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад"

Балаклійської районної ради Харківської області  

Рік заснування

1917 заснування закладу освіти

Протопопівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад
І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної ради Харківської області
функціонує з 1вересня 2015 року.

Директор школи

Шевченко Людмила Василівна, освіта вища, за фахом вчитель початкових класів, має вищу кваліфікаційну категорію, звання «вчитель методист». Заклад очолює з 2007 року.

Контингент учнів

У Протопопівському НВК навчається 43 учнів, з них учнів 1-4 класів – 17 чол., 5-9 класів – 26 чол.,

Випускників 9 класу – 4 учнів.

Мова навчання

2 кл. – державною мовою

3 – 9 кл. – російська/українською/ двома мовами

Профільне навчання

Освітній процес здійснюється за універсальним профілем

Педагогічний колектив

Педагогічний колектив нараховує 14 педагогів, із них 12 педагогів мають вищу освіту, 3 чол. - середню спеціальну. Вищу кваліфікаційну категорію мають 3 чол., І кваліфікаційну категорію – 4 чол., ІІ кваліфікаційну категорію – 2 чол., категорію «Спеціаліст» - 5 чол.

Запезпечення харчуванням

 

Горячим безкоштовним харчуванням забезпечені на 100% - 17 учнів початкових класів, 2 учні - діти позбавлені батьківського піклування, 1 учениця з малозабезпеченої сім'ї) харчуються за рахунок бюджету, 23 учні 5 – 9 класів харчується за рахунок батьківської плати

Творчий потенціал

У конкурсі «Учитель року 2018» брала участь Красіна Ю.О., вчитель української мови та літератури, яка посіла І місце в ІІ районному етапі в номінації «Українська мова та література»

Гуркова робота

В школі працює гурток (1 група) відкритий від Балаклійського Будинку дитячої та юнацької творчості: «Вироблення сувенірів» та спортивна секція "Легка атлетика" (2 групи) від ДЮСШ

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів 11 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас, спортивна зала, футбольний майданчик, 1 майстерня, їдальня. Бібліотечний фонд налічує - 5526 примірників художньої та навчальної літератури.

Досягнення учнів  

Щорічно учні школи приймають участь у районних олімпіадах з базових дисциплін.

Кануннікова Д. взяла участь у конкурсі плакатів «Енергія для кожного. Придбай! Поділись! Примнож!» та була відмічена цінним подарунком та грамотою. Учні Протопопівського НВК брали участь у Міжнародному конкурсі знавців української мови імені П. Яцика, Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру», Всеукраїнських конкурсах: природознавчому «Колосок», з англійської мови «Гринвіч», українознавчому «Патріот».

Підвіз учнів та вчителів

До школи потребують підвозу 2 учні та 4 вчителі з села Петрівське. Підвіз здійснюється шкільним автобусом за програмою «Шкільний автобус»

 

 
Головна