Відділ освіти Балаклійської міської ради

ІНФОРМАЦІЯ

про Покровську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів

Балаклійської районної ради Харківської області

Рік заснування

1988 рік

Директор школи

 

З 01.09.2017 року в. о. директора закладу освіти працює Бекіш Наталія Володимирівна, яка має вищу педагогічну освіту за спеціальністю вчитель української мови та літератури;

спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист; педагогічний стаж 20 років.

Контингент учнів

Всього учнів - 40, з них: підготовчий - 2, 1-4 класи – 19 учнів, 5-9 (10) класи –   21 учень. Випускників 9 (10) класу - 6 учнів.

Мова навчання

Українська мова

Педагогічний колектив

Працює 11 педагогів, з них: 10 осіб мають вищу освіту; 1 - середню спеціальну. За кваліфікаційною категорією: 4 вчителі "спеціаліст вищої категорії", 3 - "спеціаліст першої категорії, 2 - "спеціаліст другої категорії", 2 - "спеціаліст".

Забезпечення харчуванням

У закладі організовано одноразове вітамінізоване харчування. 19 учнів 1-4 класів закладу освіти харчуються безкоштовно.

Творчий потенціал

Педагогічний колектив працездатний, успішно працює над темою «Підвищення якості знань учнів за різними формами навчання і створення мотивації успіху на основі впровадження новітніх педагогічних технологій у навчально-виховний процес». 

Гурткова робота

-

Матеріально-технічне забезпечення

До послуг учнів та вихованців закладу освіти: бібліотека, спортивний зал, ігрова кімната з корекційно-розвивальним обладнанням. Спеціалізоване обладнання у закладі: 1 комп’ютерний клас

Досягнення вихованців

У 2018/2019 навчальному році учні закладу взяли участь: у районних олімпіадах з української мови та літератури, фізики, хімії, математики, де отримали диплом: ІІ ступеня - 1 - з фізики, 1 - з хімії. У Всеукраїнських конкурсах учнівської творчості ім. Т.Г.Шевченко, знавців української мови ім. П. Яцика, конкурсах «Кенгуру», «Колосок», «Левеня», «Соняшник».

 

 

 
Головна